Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Ušetřete při zařizování domácnosti 15, 18, ale i 19 tisíc korun. Tak jako vy se potíte v posilovně, při běhu nebo na kole, abyste se v létě líbili na pláži, chce se i vám líbit nový nábytek od MT-nábytek.cz. Proto dostaly sedačky, ložnice, obývací stěny a další kousky pořádnou slevovou dietu. Má to ale jeden háček. V drastickém hubnoucím režimu budou jen do 18. června.

Zvládnete si vybrat? 270 modelů sedacích souprav v různých obměnách, sleva i 53 %

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Bezmála tři stovky sedaček a naprostá většina z nich navíc v desítkách dalších variant. Tvar, barva a design, na jaké si vzpomenete. Čalounění klasickou látkou, ekokůží, pravou kůží i moderní omyvatelnou tkaninou. Možnost rozložení nebo vnitřní úložné prostory. A taky senzační slevy. Troufnete si z toho vybrat tu pravou sedací soupravu do svého obýváku?

Pro mladé divočáky i starší usedlé páry. Nábytek do každé ložnice za senzační ceny

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Ať už se po nocích věnujete lásce, nebo hlubokému spánku, základem vaší spokojenosti je útulná ložnice. Jestli takovou ještě nemáte, vyberte si z více než 130 sestav ložnicového nábytku, které na vás čekají u MT-nábytek.cz. Dřevěný masiv nebo dřevotříska, decentní i výrazné barvy, různé rozměry, úložné prostory a slevy až 42 %. Chcete ještě víc důvodů?

Nechcete přijít o známé? Tak jim neříkejte, kolik jste za ten krásný nový obývák dali

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Blýskněte se před známými parádním obývákem, který teď pořídíte i za polovinu obvyklé ceny. Připraveno je pro vás na 150 obývacích stěn a sestav ve všech možných stylech a provedeních. Ať se rozhodnete pro moderní design nebo rustikální klasiku, vždy dostanete kvalitu a ještě ušetříte. Tak raději neprozrazujte cenu, ať vaše kamarádství nezničí závist.

Na boku, na zádech, nebo na břiše? Spěte, jak chcete, kvalitní postel máme i pro vás

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nezáleží na tom, jakou polohu při spánku máte nejraději. Na postelích od MT-nábytek.cz se pohodlně vyspí každý, od miminek až po důchodce. Vybírejte z více než 360 modelů postelí z různých materiálů, vybavených úložným prostorem, polohovacím roštem nebo třeba moderním LED osvětlením. Díky super slevám až 32 % si pořídíte spaní, po jakém toužíte.

Drastická letní dieta cen nábytku. Vybavte si celou domácnost o 42, 53 i 60 % levněji!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Naše ceny se vám chtějí v létě líbit, proto hubnou, jak jen to jde. Desítky modelů nábytku tak shodily až 60 % z obvyklé částky. Třeba moderní obývací stěna má nyní dole více než 18 tisíc korun, atraktivní ložnicová sestava je levnější o více než 15 tisíc a při koupi praktické kuchyňské linky ušetříte 7 500. Přesvědčte se sami, dietní slevová akce trvá do 18. června.

Další články

Načítám