Hlavní obsah
Článek

Kateřina Herčíková (40) se vyžívá na poli módy, vždy chodí ráda upravená a nestydí se ani svlékat. Každý by hádal, že je přesně ten typ ženy, která dovolenou tráví v luxusních resortech. Herečka se ale pochlubila, že v červnu se chystá spát pod širákem a že se této kratochvíli dokonce věnuje pravidelně.

„Ještě v červnu mě čeká nocování pod širým nebem. Bát se nebudu, spala jsem takhle už několikrát a bude nás tam víc,“ prozradila Herčíková, která se v divadle Semafor stala patronkou charitativní akce Koncert pro Ládíčka. A jak je u Kateřiny zvykem, opět jí to moc slušelo.

Organizace se ujala Dáša Zázvůrková a chlapečkovi se na nový vozík vybralo 49 tisíc korun. „Ládínek byl dojemný a on sám neměl moc slov, že se tohle všechno uskutečnilo kvůli němu,“ řekla Herčíková, která ten večer i zazpívala. Pro herce to mohl být splněný sen.

„Semafor si pamatuju ještě na Václaváku v pasáži. Byla jsem studentka konzervatoře a představovala jsem si, jaké je stát na tom pódiu. Lákaly mě ty velké osobnosti a toužila jsem hrát vedle nich,“ zavzpomínala Herčíková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám