Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sci-fi seriál s nezaměnitelně mrazivou atmosférou o paranormálních jevech Akta X zažívá svou renesanci. Po třinácti letech od poslední seriálové klapky se na obrazovky vrátí v minisérii agenti Fox Mulder a Dana Scullyová. Natáčení probíhalo i tento týden v kanadském Vancouveru a vy se s námi můžete podívat, jak se oba hlavní protagonisté změnili k lepšímu...

Čtyřiapadesátiletý David Duchovny s o osm let mladší kolegyní Gillian Anderson se vrátí na obrazovky v šestidílném pokračování, a jak je vidět, agentka Scullyová i nadále zůstává vrcholně elegantní distingovanou dámou, která řeší zapeklité případy v lodičkách na vražedně vysokých jehlách. Mezi seriály však dvojice natočila ještě dva celovečerní filmy, a to v roce 1998 Akta X - Film a o deset let později Akta X: Chci uvěřit.

Podle snímků pořízených na place se dá očekávat, že mezi dvojicí dojde minimálně na polibek. Jeden takový si David s Gillian dali i mimo kameru před měsícem v New Yorku během křtu hercova debutového alba, čímž dvojice rozvířila dohady o románku. To ale Duchovny radikálně popřel s tím, že s Gillian vždy byli jen dobří přátelé.

Reklama

Další články

Načítám