Hlavní obsah
Článek

Dvojnásobný šampión F1 Lewis Hamilton (30) měl poslední dobou s modelkami co do činění, hovořilo se zvlášť o sympatiích k devatenáctileté Kendall Jenner. Ve středu to ovšem na večírku pořádaném v butiku Louis Vuitton na počest návrháře Christophera Nemetha v Londýně vypadalo spíš na zájem o výrazně vyzrálejší ročník...

Tentokrát se zdálo, že si měl hodně co říct s Naomi Campbell (53). Jak dobře víme, britský závodník má pro starší ženy, než je on sám, slabost. S brzy již sedmatřicetiletou Nicole Scherzinger strávil s menšími pauzami téměř osm let, ale letos v únoru se nejspíš rozešli nadobro.

Měsíc nato už prý Hamilton začal pokukovat po Kendall Jenner, poprvé se setkali během týdne módy v Paříži. Nedávno ještě spolu s dalšími modelkami dokonce trávili několik dní na jachtě v Monaku.

Hamilton je ale údajně nejistý: „Myslím, že Lewis se obává, že není pro Kendall dost ‚cool‘, a že ona se teď hlavně koncentruje na kariéru v modelingu. Ale její matka Kris je štěstím bez sebe. Podle ní je Lewis přesně ten typ muže, kterého Kendall potřebuje,“ nechal se slyšet zdroj z Hamiltonova okolí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám