Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Michaela Nosková (41) se teprve před dvěma dny po více jak ročním vztahu rozešla s německým fotografem Thomasem Lichtenwalterem, ale rozhodně to nevypadá, že by smutnila. Naopak. Rozdává úsměvy a vyzařuje z ní pohoda.

Míša vyrazila na otevření nového obchodu s řeckou módou a Super.cz poprvé objasnila důvody rozchodu. A také to, proč jí spadl kámen ze srdce, a proto vypadá tak spokojeně. "Vztah byl krásný, trval přes rok, ale život jde dál. Naše cesty se rozešly, co bylo, bylo hezké, a co bude v budoucnosti, bude pro nás oba určitě taky pěkné," řekla Super.cz zpěvačka.

"Důvod byl ten, že pro svoji práci potřebuji od partnera docela dost důvěry a také volnost, abych mohla dělat práci, kterou dělám. A Thomas hrozně žárlil. To byl pro mě největší problém. Nedával mi prostor. Dvacetkrát až třicetkrát denně mi volal. Co děláš, kde jsi, proč tam jsi, proč mi nezavoláš, když jsi na sociální síti a podobně. Už jsem to nezvládala, jsem dospělá a nepotřebuji hlídat," vysvětluje Nosková.

Za rozchodem prý nestojí žádná nová známost. "Nikdo třetí v tom není. Přemýšlela jsem nad tím docela dlouho. Zda to bylo dobré rozhodnutí, vždycky poznám podle toho, jaký mám pocit, když se pak ráno probudím. Jestli s tím, že bych se chtěla vrátit, nebo ne. A mně ze srdce spadl kámen, takže si myslím, že to bylo v pořádku," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám