Hlavní obsah
Článek

Syn Karla Svobody (†68) a Venduly Svobodové (52), desetiletý Jakub Svoboda, poprvé zazpívá v televizi v přímém přenosu. Na benefičním galavečeru Kapky naděje Znovuzrození, který je věnován památce jeho otce, bude zpívat společně s Michalem Davidem (63) Svobodův hit Létající Čestmír.

Byli jsme u toho, když to Michal s Jakubem ve studiu pečlivě nacvičovali. Bezprostřední Kuba nás překvapil tím, že zpěvák z něj nebude a maminka Vendula ho musela ukecávat na hračky. "Budu zpívat veřejně poprvé, vůbec mě to nebaví. Věnovat se tomu určitě nebudu. Máma mi za to slíbila nějaké věci, hračky a tak," prozradil desetiletý Jakub a ještě přitvrdil. "Tátovy písničky rád nemám. Nelíbí se mi. To se líbí velkým lidem, kteří to měli jako rokenrol v devatenáctém století," dodal Kuba.

Talent prý ale podle Michala Davida má. "Je po tátovi, má výborný rytmus, dobře slyší. Co se týče přednesu pěveckého, slabiky mu výborně sedí. Zazpívat Létajícího Čestmíra je docela složité, ač to tak nevypadá," dodal Michal David.

Jak to Kuba zvládne v přímém přenosu, se můžete přesvědčit 17. června na Primě. Vedle Kuby Svobody ze slavných dětí vystoupí také syn a dcera Báry Basikové (61), vnuk Michala Davida (63) nebo dcera Terezy Mátlové (48) a Františka Janečka (79).

Reklama

Další články

Načítám