Hlavní obsah
Článek

Že se muži ženám nedívají pouze do očí, to už nejspíše všichni víme. Pro drtivou většinu dnešních mužů jsou výrazná ňadra a dlouhé nohy nejpřitažlivějšími částmi ženského těla. Jejich atraktivitu ale postupem času ovlivňují nežádoucí faktory, které se mohou neblaze podepsat na jejich vzhledu. Jak dlouhodobě docílit sexy dekoltu a krásných nožek, které vám bude závidět široké okolí?

Na vzhled vašich nohou má obrovský vliv také vaše zaměstnání

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pokud je vaše práce náročná na dlouhé stání nebo máte sedavé zaměstnání, rozhodně to nohám nesvědčí a mohou se začít objevovat metličkové žilky nebo křečové žíly. Jestliže navíc často pociťujete napětí v nohou, sáhněte po osvědčeném přípravku z lékárny - Priessnitz® Mazání na žíly a cévy DE LUXE. Jedná se o gel s unikátním inovovaným složením, díky němuž pronikají účinné složky snáz ke kapilárním cévám a žilám a příznivě tam působí na jejich pružnost, pevnost a průchodnost. Ve složení tohoto přípravku figuruje například escin získaný z plodů jírovce maďalu a flavonoidy z červených listů vinné révy. Při nákupu dvou kusů a zadání unikátního kódu PR66 získáte poštovné zdarma!

Nejen nohy, ale i ňadra si zaslouží péči

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Léto, to je doba slunění a koupání. Je to jedinečná příležitost pochlubit se krásným dekoltem. Jak docílit krásných ženských tvarů a strhnout na sebe pozornost okolí? Vsaďte na osvědčeného pomocníka v podobě unikátního doplňku stravy NadraIN FORTE, který díky čtyřem silným komplexům pomáhá udržet pevnost prsou a plnost dekoltu, zvýrazňuje přirozený tvar a zvětšuje objem prsou. Obsahuje přírodní látky, které šetrnými a bezpečnými mechanismy modulují účinky přirozených ženských hormonů a metabolismus ženského organizmu. Příznivě tak ovlivňují krásu ženských prsou, udržují tělesný komfort a harmonii ženského těla. Objednejte 1 balení, zadejte unikátní kód SUP66 a získáte jedinečnou slevu 25 %.

Další články

Načítám