Hlavní obsah
Článek

Když se před časem začal natáčet film Lída Baarová (†86), na place byl Pavel Kříž, který ve snímku ztělesnil Adolfa Hitlera. Podle přítomných byl vzteky bez sebe, když byl v centru zájmu pozornosti novinářů, které od sebe doslova odháněl. Nyní filmaři uvolnili fotky z poslední klapky, při které si u jeho filmové postavy stěžuje manželka Josepha Goebbelse v podání Lenky Vlasákové na choťovu českou milenku. A bez vojenské čepice ještě víc vynikne výborná práce filmařů.

Pavel Kříž opravdu jako by Hitlerovi z oka vypadl. To se ukázalo v Praze v budově bývalé Živnostenské banky, která se na jeden den proměnila v kancléřství filmového Adolfa Hitlera. Ve finále si režisér snímku oddechl. „Bylo to nejnáročnější natáčení v mém životě. Ale z ničeho jsem nemusel slevovat, což pro mě bylo extrémně důležité. Vždyť jsme na tom projektu s Ivanem Hubačem pracovali skoro patnáct let,“ pronesl úlevně Filip Renč.

Materiál se po padesáti dnech natáčení teď na půl roku stěhuje do střižny a trikového studia, premiéru by snímek měl mít počátkem roku 2016. Hlavní roli v něm ztvární půvabná slovenská hvězda Táňa Pauhofová.

Reklama

Další články

Načítám