Hlavní obsah
Článek

Dinosaurům už sice na Zemi dávno odzvonilo, ale pro Hollywood jsou stále lákavým materiálem. Dvaadvacet let po premiéře Jurského park se filmaři rozhodli opět vzkřísit vyhynulé ještěry, jimž na plátně čelí i atraktivní zrzka Bryce Dallas Howard (37).

Hlavní hvězdou filmu s názvem Jurský svět je sice Chris Pratt, který shodil přebytečná kila a po úspěchu komiksové adaptace Strážci galaxie se zařadil mezi první hollywoodskou ligu, ale největší ozdobou premiéry v Los Angeles byla dle očekávání Bryce.

Dcera slavného režiséra Rona Howarda není na filmovém plátně už dávno žádným nováčkem a její obsazení bylo pro tvůrce Jurského světa sázkou na jistotu. Bryce je nezklamala a ještě předtím, než očekávaný trhák vstoupí do kin, šla s kůží na trh.

Herečka, již otec už v jejích 13 letech obsadil do svého filmu Apollo 13, na premiéru dorazila v temně modrých šatech, v nichž poodhalila záda i ňadra, aniž by působila lascivně. V Jurském světě toho nejspíš více neukáže, protože jde především o rodinnou zábavu, kde se to s nahotou nebude přehánět.

Reklama

Další články

Načítám