Hlavní obsah
Článek

Jak Super.cz již uvedl, hrdinkou středečního dílu Výměny manželek byla tentokrát šestatřicetiletá Gábina, která snad častěji lokala alkohol, než se nadechovala. Předvedla dokonalou ožraleckou estrádu, kterou si udělala pořádnou ostudu. V pořadu ale došlo i k pár konfliktům mezi ní a jejím náhradním manželem Přemkem. Jak se na to obě ženské účastnice projektu dívají s odstupem času?

„Pila jsem, to nezapírám. Bylo tam ale pár nepravd. Třeba že jsem ztratila klíče, které přede mnou přitom jen Přemek schoval, a když odešli kameramani, tak mi je s omluvou vrátil. Televize tam většinou nebyla ve chvílích, kdy se choval nejhůř. Před štábem se choval jako andílek, ale jinak byl zlý. Zamykal mě v bytě, nedovoloval mi mluvit se starším z kluků, na kterého jen řval. Také tam pořád dokola tvrdil, že mě ožralou dotáhli cizí lidi. Oni mi ale jen pomohli najít cestu, zabloudila jsem tam. Tvrdím, že i kdybych byla celou dobu střízlivá, nevydržím s ním. Byla jsem z něj na pokraji zhroucení. Přetvařuje se, je úplně jiný, než jak se chová před kamerou,“ tvrdí nyní Gábina.

A popisuje, co jí měl provádět. „Sebral na hraní patnáct set, co tam nechala v manuálu Miluška. Mně pak ukradl peníze. Měl to na automaty (v pořadu barmanka z herny tvrdí, že se tím dokonce Přemek měl chlubit – pozn. red.). A že mě obtěžoval, je pravda. K ránu přišel ožralý, vlezl mi do postele, začal mě osahávat, že mám hezkou prdelku. Vyhazovala jsem ho, ať vystřelí, ale dál to na mě zkoušel. Poslala jsem ho proto do patřičných míst,“ dušuje se Gábina, že vše je pravda a že to nemá nijak ovlivněné tehdejší hladinou alkoholu v krvi. A potvrzuje i tehdejší obvinění, že ji chtěl zabít tím, že jí zhasínal světlo (trpí prý klaustrofobií). „Kdo to nezná, nepochopí. Varovala jsem ho, že mi tím ubližuje a že se udusím, ale smál se, že je to dobře,“ trvá na svém Gábina.

Milušku její obvinění nechávají chladnou. „O těch penězích netuším, jak to bylo. Snažila jsem se na to ptát po Holešově. Slyšela jsem sice, že to přijela řešit dokonce policie, ale nikdo mi to nepotvrdil. A ta barmanka? S tou se Gábina spřátelila, přijela za ní i po Výměně, takže ji asi jen podržela. Přemek neměl své peníze, neměl za co hrát. A z hospod, kam Gábina chodila, jsem se dozvěděla, že tam utratila tolik, že by jí asi fakt nic nezbylo,“ krčí rameny.

Že by její přítel Přemek náhradní manželku obtěžoval, si nemyslí. „Byla ožralá. Lehla si asi do ložnice, on šel spát na jediné volné místo, a to bylo v jejím pokoji. Vím, že ho obviňovala, že s ní chtěl spát, ale když ji viděl v takovém stavu, nezdá se mi to. V tom mu opravdu věřím,“ dodala Miluška.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám