Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jednadvacetiletá dcera herců Dany Batulkové a Davida Prachaře Mariana se vydala ve stopách svých rodičů. Už má za sebou několik rolí, nejprve v deseti letech v pohádce O sovím hrádku, následovaly seriály Horákovi, Trapasy a Comeback, a nyní dostala další roli. Začne se objevovat v seriálu Ulice.

"Budu tam jako kadeřnice, i když tedy se stříháním a barvením vlasů žádné zkušenosti nemám. Sice jsem se byla podívat v kadeřnictví u Agáty, ale nic jsem si dopředu nenazkoušela. Takže když jsem přišla na natáčení a měla jsem za úkol jako stříhat nějakou zákaznici, vůbec jsem nevěděla, jak se drží nůžky, takže mi museli všechno ukázat," nepřiučila se v podniku své švagrové Agáty Prachařové (38) Marjánka.

V jednom dílu už se Prachařová mihla. "Větší prostor ale budu mít až dva poslední týdny v červnu," upřesnila. Herectví nestudovala, na DAMU se hlásila neúspěšně. "Studuji druhým rokem humanitní studia na Karlově univerzitě a příští rok by mě měl čekat bakalář. Ale vůbec nevím, jestli se k tomu dokopu. Zrovna mám zkouškové období a je to hodně těžké. Snad to nějak zvládnu," doufá.

"Konzervatoř jsem měla doma zakázanou, a tak jsem šla poslušně na gymnázium. Na DAMU jsem se hlásila, ale nedostala jsem se. Přemýšlím, jestli to ještě budu zkoušet. Asi by mě to bavilo. Jsem z herecké rodiny a geny se nezapřou," uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám