Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Kontroverzní zpěvačka, jejíž nahé fotky jsou na internetu mnohem obdivovanější než její písně, se opět potřebuje zviditelnit, a tak vsadila na svou sexualitu. Miley Cyrus (31) přiznala, že její náruč je otevřena i ženám.

Ne že by informace o všestranném zaměření známé exhibicionistky někoho překvapila. Miley si sice prožila románky s Liamem Hemsworthem či Patrickem Schwarzeneggerem, ale fotky, na nichž se ocicmává se svými kolegyněmi včetně Nicki Minaj (41) či Rity Ory (33), jsou jasným důkazem jejího experimentování.

O své bisexualitě měla Miley jasno už ve čtrnácti letech, ale veřejně se jinakostí pochlubila až nyní v magazínu Paper, na jehož titulce zapózovala nahá se svým čuníkem. V době, kdy byla ještě roztomilou holčičkou ze seriálu Hannah Montana, se matce Tish svěřila, že miluje holky stejně jako kluky.

Silně věřící žena z této novinky nebyla vůbec nadšená. „Bála se, že mě lidé budou odsuzovat a skončím v pekle. Prosila jsem ji, aby mě takovou přijala, a ona to udělala,“ řekla Cyrus o tom, jak vyděsila svou matku.

Praktikující křesťanka by se ovšem nyní o osud své dcery měla obávat mnohem více. Na zpěvačku, která na koncertech předvádí pózy jako z filmů pro dospělé a internet zásobuje oplzlými fotkami, v nebi určitě nečekají.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám