Hlavní obsah
Článek

Většina mužů bude souhlasit, že dobrý a pravidelný sex je jedním z nejdůležitějších faktorů spokojeného kvalitního života. Naproti tomu přibývající věk je v tomto smyslu zcela přirozeně chápán jako nevýhoda. Na vině může být klesající hladina testosteronu, jež mužům pomalu, ale jistě ubírá na vitalitě a mužnosti. Je vědecky prokázáno, že hladina testosteronu v mužském těle začíná klesat po dosažení 30 let, v průměru o 1 % ročně. To je bohužel nezvratný biologický proces, kterému dříve či později musí čelit každý muž. Jedná se o mužských přechod neboli andropauzu.

Negativních příznaků andropauzy si na sobě všimne každý muž

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Mužský přechod se projevuje úbytkem svalové hmoty, fyzickou vyčerpaností, duševní labilitou, zpomalujícím se metabolismem a i menším zájmem o sex. Co s tím? Přírodě sice neporučíte, ale můžete se bránit. Vyzkoušejte Testomax, doplněk stravy z čistě přírodních zdrojů, který je speciálně vyvinutý proti těmto negativním dopadům klesající hladiny testosteronu.

Jedinečnou složkou v TestoMaxu je u nás zatím neznámá pískavice řeckého sena

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Vědecká studie* z roku 2011 přinesla zajímavé poznání, že denní užívání Pískavice má pozitivní vliv na libido a orgasmus. Zúčastnění muži neměli před testem problémy s erekcí, nicméně po pravidelném užívání pískavice řeckého sena (500 mg denně) potvrdili pozitivní vliv pískavice na jejich sexuální apetenci a orgasmus. *) Steels E, Rao, Vitetta L,: “Physiological Aspects of Male Libido Enhanced by Standardized Trigonella foenum-graecum Extract and Mineral Formulation.” Phytother Res. 2011 Feb 10., DOI:10.1002/ptr.3360

Využijte nyní slevu 300 Kč na první balení. Poštovné vždy zdarma

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Testomax je norský doplněk stravy vyvinutý pro muže po třicítce. Jeho přírodní složení je vyvážený mix vitamínů, minerálů a pískavice řeckého sena. Denní dávka - jedna tobolka - obsahuje 600 mg pískavice řeckého sena. TestoMax vám přinášíme v měsíčním balení 30 tabletek pro 1 osobu.

Další články

Načítám