Hlavní obsah
Článek

Herečka a moderátorka Mahulena Bočanová (57) se nestačí divit. Když se dozvěděla o našem článku s drsným vyjádřením jejího expřítele Martina Černého, odmítla uvěřit, že by o ní řekl něco ošklivého. Černý se totiž svěřil, že na něj byla moc stará a že se mu přátelé posmívali za to, že chodil s transsexuálem.

Mahuleně pak dokonce lhal a přísahal, že nikdy nic takového nevypustil z úst. Poslechněte si spolu s Bočanovou ukázky z autentického rozhovoru našeho redaktora s bývalým Mužem roku.

„Ozvala se mi sestra Martina s tím, že se od toho její bratr distancuje, že s nikým vůbec nehovořil a že ani takhle nemluví. Uvěřila jsem tomu. Dokonce jsem všem, kdo mi psali zprávu a litovali mě, odepisovala, že nic takového určitě nemohl říci,“ řekla Super.cz Bočanová. Když jsme ji pak informovali o záznamu rozhovoru, byla v naprostém šoku.

„Asi jsem naivní střevo, ale dál si budu žít ve svém světě. Dál budu věřit tomu, co mi kdo tvrdí,“ reagovala smutně. „Samozřejmě mě mrzí, když se dočtu takové věci od člověka, s kterým jsme k sobě měli blízko. Nechápu to. Choval se ke mně hezky a rozešli jsme se naprosto v pohodě. I když už jsme po měsíci věděli, že se k sobě nehodíme. Vždycky to byl kluk na úrovni, ale hezcí kluci bývají asi dost často ješitní. Je to jako výlev zhrzené milenky. Nerozumím tomu, vždyť po tom, co řekl, sám vypadá jako hlupák,“ krčí rameny moderátorka primáckého TopStaru. Ta se snaží exmilence pochopit.

„Asi jste Martina zastihli v náladě, kdy byl naštvaný na nějaký článek v médiích a odnesla jsem to já. Stejně mu to do večera odpustím. Jsem už taková povaha,“ dodala Mahulena Bočanová smířlivě.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám