Hlavní obsah
Článek

Kdo viděl středeční Výměnu manželek, v níž neustále opilá Gábina řádila jak černá ruka a před celým národem si udělala svým chováním šílenou ostudu, ten bude asi pořádně překvapený. „Dva měsíce po natáčení jsem s alkoholem sekla, od té doby abstinuji,“ prozradila Super.cz žena, kterou náhradní manžel Přemek posměšně častoval přezdívkou Ivety Bartošové Džambulka.

„Už mě to přestalo bavit, nic jsem z toho už neměla. Bylo toho fakt moc. Když se dnes ohlédnu zpátky, bylo to se mnou opravdu hrozné. Manžel se mě po Výměně ptal, jestli to nechci nějak omezit. I synové říkali, že by byli rádi, že je se mnou sice větší legrace, ale že by to bylo lepší. Jenže já přemýšlela, proč to jen omezovat. Tak jsem přestala pít ze dne na den. A zvládla jsem to sama bez cizí pomoci. Povedlo se mi to, jsem na sebe strašně hrdá. Vím dokonce, že už se nikdy nenapiju. Dokonce je to už tak, že mi to začíná vadit u lidí kolem, když cítím alkohol,“ překvapuje Gábina.

Je to o to víc překvapující, že při natáčení byla celých deset dní v lihu, flašku vodky dokázala vyžahnout ještě před polednem.

„Od jejího manžela jsem také slyšela, že už abstinuje. Tak jí v tom držím palce. Telefonovala mi někdy na podzim, měla zase naváto, tak jsem ji požádala, aby mi už nikdy nevolala,“ říká druhá vyměněná manželka Miluška.

„Cítím se líp. Jedu na sto procent, vůbec nejsem unavená, ráno jsem svěží a nevstává se mi tak těžko jako dřív. Už před Výměnou jsme byli šťastná rodina, ale teď jsme ještě šťastnější. To pití opravdu dělá hodně,“ uznává bývalá notorička, která dřív vlastním příkladem potvrzovala pravidlo, že na opilou ženu je vskutku odporný pohled.

Gábina je připravena, že se na její hlavu nyní snese vlna kritiky. „Lidé, kteří mě znají a kteří už to viděli s předstihem na internetu, tomu nevěří. Ale bylo to tak, to přiznávám. Mohla bych zapírat, ale proč to dělat? Byl jsem tam opilá. Jen některé věci nejsou pravda. A ten náhradní manžel je opravdu zlý,“ dodává Gábina, která sekla s prací v gastronomii a nyní prodává módu.

Co jste říkali na chování Gábiny ve Výměně?
Byla veselá, ale milá
2,9 %
Byla mi odporná
85,7 %
Znám horší případy
4,8 %
Kdo ví, jestli to televize nezmanipulovala
6,6 %
Celkem hlasovalo 29807 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám