Hlavní obsah
Článek

Vypadá to, že zemětřesení v Maxim Turbulenc s popularitou téhle skupiny, která prakticky nezpívá žádnou vlastní věc, ale převzaté známé písničky, mezi dětmi vůbec neotřáslo. A to ani poté, co se za podivných okolností připomínajících palácový převrat zbavila zakládajícího člena Pavla Vohnouta alias Kyklopa, který byl hlavní tváří bandu a jeho hlas znají od Aše po Jablunkov. Nový člen Timi totiž diváky nadchl!

Maxíci, kteří jen den po oznámení vyhazovu Kyklopa představili Timiho (včetně profi fotek, a tak je jasné, že se chtěli Kyklopa zbavit dlouhodobě a vše připravovali na „tajňačku“), mají za sebou první vystoupení a mohou si oddychnout. Zatím to vypadá, že změna v sestavě je nezařízla. „Timi se musel hodinu po vystoupení podepisovat, bolela ho ruka,“ chlubí se na svých stránkách.

„Slyšel jsem, že si nevybrali zle, že ten Timi vůbec nezpívá špatně. Já jim opravdu nepřeju nic zlého a přešel mě i prvotní vztek, jak jsem říkal, že jestli budou používat základy písní s mým zpěvem, že je budu žalovat. Zatím nic takového nedělají, a i kdyby, nebudu do takových věcí vkládat svou energii. Že šlo o puč, to je jasné, však to dokazují i lidé, kteří o změně věděli dlouho dopředu, ale museli mlčet. Ale život jde dál a mě překvapuje, kolik podpory se mi dostalo. A těch nabídek, co přišlo!“ raduje se. Prý se mu ozývají i pořadatelé, kteří nemohou Maxim Turbulenc zrušit domluvené vystoupení, protože smlouva je na kapelu, ne na konkrétní lidi, že příště budou chtít jen přímo jeho.

Reklama

Další články

Načítám