Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V poslední době se v souvislosti s Evou Perkausovou (30) hodně mluvilo o tom, že skončil její televizní pořad. Někteří dokonce tvrdili, že ryze přírodní kráska českého šoubyznysu dostala padáka.

Když jsme se s Perkausovou setkali, využili jsme příležitosti a zeptali se jí, jak to všechno bylo. „Padáka jsem nedostala. Měla jsem danou smlouvu s určitou lhůtou a od začátku jsem věděla, kdy ten pořad skončí. Lhůta vypršela, pořad skončil a s ním i moje práce na daném pořadu,” uvedla modelka, herečka a moderátorka.

Ještě předtím, než blonďatá kráska s pomněnkovýma očima odmoderovala poslední díl lifestylového magazínu, věděla, že na ni čeká nová práce. „Objevilo se už něco nového, doufám, že to klapne,” naznačila.

Spekuluje se o tom, že by Perkausová měla obsadit post moderátorky v hlavním zpravodajském bloku. Přiblížila by se tak profesně k Lucii Borhyové (46), ke které je přirovnávaná snad od začátku, co se v šoubyznysu objevila.

Co se týká další pracovní příležitosti, Eva nechtěla být příliš konkrétní. „Stačí mi moderování, která mám. Samozřejmě budu ráda, pokud se posunu někam dál, ale jsem ráda za to, co mi možnosti aktuálně nabízejí,” dodává Perkausová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám