Hlavní obsah
Článek

Mezi obráncem české fotbalové reprezentace a pražské Sparty Pavlem Kadeřábkem a misskou Terezou Chlebovskou (33) hoří už více než rok láska jako trám. Sympatická modelka, která zároveň působí jako sportovní reportérka, má s věčně usměvavým fotbalistou mnoho společného.

Nejenže zbožňuje fotbal, ale ráda sportuje obecně, a to i na společných dovolených. A když už mají oba dva sportu dost, vyrazí spolu klidně i na ryby, což ne každou ženu baví. Kadeřábek se momentálně pilně připravuje na důležitý kvalifikační zápas s Islandem, ale jeho přítelkyně nezahálí a neváhá se na sociální síti pochlubit momentkou ze vzácných chvilek volna.

„Na rybách,“ okomentovala Tereza stručně romantický snímek v objetí s přítelem, kterého už brzy bude vídat ještě méně než dnes.

O Pavla Kadeřábka totiž projevil vážný zájem německý bundesligový tým Hoffenheim, což by pro talentovaného reprezentanta znamenalo první zahraniční angažmá. Téměř šest hodin jízdy autem z Prahy do Hoffenheimu však naštěstí nepředstavuje nepřekonatelnou vzdálenost.

Reklama

Další články

Načítám