Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Čas neúprosně letí a moderátorka Gabriela Partyšová (45) už za tři roky vstoupí do klubu čtyřicátnic. Dnes se věnuje především moderování společenských akcí a televizního Prásku, ale svého času se profesi moderátorky pokusila zpestřit také zpěvem.

Ještě teď leckomu vstávají vlasy hrůzou, když si vzpomene na dobu, kdy Partyšová (45) řádila na pódiích pod pseudonymem Rebeka. A paradoxně nikoliv neúspěšně...

S rozvernými copánky, potrhlými outfity a láskou k o generaci staršímu podnikateli Josefu Koktovi to Gabriela roku 2003 dotáhla až na osmé místo v Českém slavíkovi, kterého rok předtím zároveň moderovala. Aby toho nebylo málo, shrábla i cenu za Objev roku.

Lucie Vondráčková (44) či Ilona Csáková (53) mohly jen nevěřícně kroutit hlavami, protože se hudební kometě Rebece dívaly v anketě popularity na záda. Prozíravá Partyšová však o dva roky později pověsila kariéru zpěvačky na hřebík, aby svou energii věnovala přeci jen profesi, která jí jde mnohem lépe. A když už nic jiného, Rebeka jí aspoň pomohla k pořádnému zviditelnění...

Přejete si, aby Gabriela Partyšová opět oprášila Rebeku a začala zpívat?
Ano, Rebeka mi jako zpěvačka moc chybí a třeba by ve Slavíkovi porazila i Lucii Bílou
5,3 %
Ano, aspoň by se člověk měl nad čím zasmát
7,7 %
Ne, už teď mi vstávají vlasy hrůzou na hlavě
87 %
Celkem hlasovalo 16969 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám