Hlavní obsah
Článek

Freeport je outletové centrum, nacházející se na hraničním přechodu Hatě u Znojma. Návštěvníci mají na výběr z více než 250 světových značek v 75 obchodech. Freeport prodává značkovou módu za ceny, které jsou vždy o 30 až 70 % nižší než v běžných obchodech. V období výprodejů jsou ceny dokonce až o 90 % nižší!

Pánské hodinky Fosil se slevou 71 %

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Zářivý šperk či kvalitní hodinky patří k nejkrásnějším a nejhodnotnějším dárkům a cílem této firmy je poskytovat zákazníkům nejkvalitnější služby v oblasti jejich prodeje a servisu. Firma Klenoty Aurum vznikla již před více než 60 lety a vydobyla si stabilní pozici se zázemím 45 kamenných prodejen v České republice.

Dámské šortky Diesel s 67% slevou

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Diesel je italská módní společnost zaměřená na návrh a výrobu módního oblečení hlavně pro mladé. Jejím nejrozšířenějším a nejznámějším produktem jsou džíny. Vznik společnosti je datován roku 1978. Společnost Diesel vyrábí kvalitní módu vysoké kvality. Design svých modelů si navrhuje sama. Je jedním z nejlepších a nejznámějších evropských výrobců džínů a dalšího oblečení.

Dámské plavky Hi-Tec s 31% slevou

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Značka HI-TEC vznikla v roce 1974 v anglickém městě Essex a je považována za jednu z nejvýznamnějších outdoorových značek na světě, která je známa pohodlnou a komfortní obuví pro outdoor, sport a volný čas. Značka HI-TEC se prodává ve více než 80 zemích světa. V České republice působí od roku 1996.

Pánské boty Pietro di Martini se slevou 60 %

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Společnost PIETRO DI MARTINI zastupuje pouze kvalitní a luxusní zboží světoznámých italských značek. Nabízí luxusní dámskou a pánskou obuv, široký výběr módních doplňků, jako jsou dámské a pánské kabelky, peněženky nebo pásky. Pečlivý výběr nejlepších materiálů, ruční práce a v neposlední řadě jedinečný design jsou společným jmenovatelem těchto módních značek.

Stan Trespass s 50% slevou

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Trespass je outdoorová značka, která se zabývá výrobou lyží a outdoorového oblečení po více jak 70 let. Rodinná firma a tým sídlí ve Skotsku, odkud distribuují kolekci po celém světě. Firma Trespass obléká celou rodinu pro volnočasové aktivity nejen stylově, ale také za příznivou cenu.

Další články

Načítám