Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Cti vystupovat v londýnské Royal Albert Hall za přihlížení prince Harryho (39) se v pondělí dostalo americké hudební divě, kterou všichni známe pod pseudonymem Lady Gaga (38). Ta ve slavné hale koncertovala s legendou swingu Tonym Bennettem (88). Výstřední umělkyně, rovněž přezdívaná královna popu, tak byla představena následníkovi trůnu, i když po nedávném narození princezny Charlotte 'až' pátému v řadě.

Gaga ani tentokrát nezklamala a na seznámení s nejžádanějším svobodným mládencem světa oblékla kurážný kousek. Nejvýraznějším prvkem její lesklé róby byl hluboký výstřih, do jehož zákoutí se neodolal podívat ani královskými protokoly sešněrovaný Harry. A soudě podle jeho výrazu, pohled na blond hvězdu se mu zamlouval. Však blondýnky on rád...

Stříbrné šaty byly ovšem jen slabým odvarem toho, co si zpěvačka oblékla během charitativního koncertu, jehož výnos šel na podporu organizace Wellchild pomáhající nemocným dětem. Na něm se totiž Gaga představila v bílém síťovaném modelu zahalujícím jen nezbytné minimum.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám