Hlavní obsah
Článek

Když jsme v Novém Městě nad Metují potkali herce a zpěváka Romana Tomeše, mysleli jsme, že jsme omylem zabloudili do o desítky kilometrů vzdáleného Jičína. Místo pohledného mladíka, jehož známe mj. ze seriálu Doktoři z Počátků, jsme totiž najednou uviděli Rumcajse.

"To je pravda. Ale já jsem teď hrál v Bratislavě titulní roli v muzikálu Jesus Christ Superstar, Ježíš byl zarostlý a já chtěl i trochu zestárnout. Jemu bylo třiatřicet a mně je dvacet sedm, takže jsem vousy doháněl roky," vysvětloval.

Zároveň ovšem v Divadle Kalich hraje chlapce Mauglího. "Tomu by mělo být tak šest, sedm. Ale to se vždycky oholím. Teď mě čeká až v nové sezóně, a to už zase budu holátko," sliboval s tím, že neholit se je pohodlné a zůstane zarostlý i přes léto, kdy ho čeká zkoušení nového muzikálu.

Ve zmíněných Doktorech z Počátků jsme Romana přestali vídat, tak nás zajímaly jeho další plány. "Tam jsem skončil a v televizi to na nic nového nevypadá, i když, kdyby nějaká nabídka přišla, našel bych si čas. Ale práce je dost. V divadle v Bratislavě, v Praze v Kalichu, začnu hrát i v Plzni a do toho točím i desku. Ale je fakt, že po kameře se mi stýská," uzavřel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám