Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Z reportérky a moderátorky Terezy Jemelíkové bude už v sobotu vdaná paní. Po čtyřletém vztahu řekne své "Ano" na zámku Čechtice reportérovi primáckých Krimi zpráv Václavu Janatovi. Ještě předtím ale stihla pořádnou rozlučku se svobodou, kterou jí uspořádala její svatební svědkyně, reportérka Prásku Gabriela Mikešová.

„Čekala jsem, že bude nějaké překvápko, ale doufala jsem, že holky vyslyší moje přání ohledně striptéra, kterého jsem nechtěla! Jsem ráda, že byly rozumné, a místo něho sehnaly od kamaráda limuzínu," řekla Super.cz Tereza.

"Bylo to naprosto super. Přišla jsem domů v pět ráno a myslím, že holky nepijí ještě teď. Druhý den, když jsme s přítelem rozváželi pozvánky na svatbu, byla spousta holek dost společensky unavená. Je hezké vědět, že máte kolem sebe spoustu kamarádek. Dát dohromady 14 holek není jen tak. Nejsem si ale jistá, jestli nedal řidič limuzíny po naší jízdě výpověď! Byly jsme dost hlučná partička," dodala moderátorka.

Reklama

Další články

Načítám