Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Petra Janů (71) by po svých zkušenostech s dietami nejrůznějšího druhu mohla za léta protrpěná odříkáním napsat hodně objemnou publikaci a rozdávat rady mnohem mladším dietářkám, které touží po štíhlejší postavě. Ona se však nebrání novotám. Nedávno objevila novou dietu, pila speciální koktejly, jedla polévky a zhubla poměrně rychle.

„Shodila jsem 6 kilo asi za čtrnáct dní, teď už mám normální režim a jím pětkrát denně tu svoji zeleninu. Jsem maximálně spokojená, protože se vejdu do džín velikosti 36. A do těch jsem se při blahé paměti vešla opravdu hodně dávno,“ směje se Petra, která je podle svých slov připravená na sezónu

„Aspoň se nebudu stydět v plavkách. Na konci června jedu s kamarádkami jako každý rok na Lefkadu a hned po návratu se přesunu na chaloupku, kde budu trávit léto. Odtud budu jezdit na vystoupení, do lázní a hlavně budu zkoušet s novou kapelou,“ prohlašuje věčně vysmátá zpěvačka.

Ta po loňském úspěchu opakuje společné turné s Věrou Špinarovou, letos však bude mít za zády mladší muzikanty. „Jsem nadšená. Uvidíme, co tomu řeknou lidi. Kromě zásadních hitů jsme oprášili nějaké pecky z minulosti, takže drtím texty a trénuju mozkové závity. První společný koncert máme v Rožnově pod Radhoštěm v polovině srpna,“ dodává trojnásobná zlatá slavice.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám