Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Nejslavnější Američanka českého původu se v pokročilém věku pomalu stahuje do ústraní a ozdobou společenských akcí se stává její dcera. Éra Ivany Trump (†73) končí a o slovo se stále viditelněji hlásí její dcera Ivanka (33).

Výhodně provdaná a rozvedená miliardářka by se už měla věnovat babičkovským povinnostem, ale hlídat děti je činnost pod její úroveň a raději se napasuje do šatů v délce nad kolena a s vyčesaným drdolem vyrazí za zábavou. V poslední době však Ivaně pozvánky na VIP večírky ubývají na úkor její dcery.

O plastikovou miliardářku už není mezi smetánkou velký zájem, což se ovšem nedá říci o její dceři. Podstatně přirozeněji působící Ivanka se objevila i na udílení divadelních cen Tony, kde s manželem Jaredem Kushnerem tvořili krásný pár. Dcera Ivany a Donalda Trumpových na ceremoniál dorazila v romanticky působících šatech, které opticky zúžily její už tak útlý pas.

Zatímco Ivana i v pokročilém věku miluje přilnavé krátké šaty, dcera ji naštěstí nekopíruje a ve volném outfitu až po kotníky nadělala podstatně více parády než oběť plastických operací, která už nejspíš na stará kolena šatník měnit nebude.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám