Hlavní obsah
Článek

Osmadvacetiletý Američan Anthony Riley, který před pár měsíci doslova odrovnal hvězdnou porotu v soutěži The Voice (Hlas), je po smrti. Jeho bezvládné tělo bylo nalezeno v suterénu bytového domu ve Filadelfii, kde bydlel. Podle dosavadních informací se jednalo o sebevraždu.

Pouliční umělec Anthony měl skvěle nakročeno na úspěšnou hudební dráhu poté, co se účastnil poslední řady zmiňované soutěže. Při jeho vystoupení na slepo s písní I Feel Good od Jamese Browna se po prvních vteřinách jeho zpěvu obrátili všichni čtyři porotci a následně jej vehementně lanařili k sobě do týmu.

Riley, jenž si jako kouče nakonec vybral Pharrella Williamse, však zanedlouho dobrovolně ze soutěže odešel, což zpočátku odůvodnil 'osobními problémy'. Později sám přiznal, že tak učinil kvůli nástupu do léčebny. Riley byl dlouhodobě závislý na omamných látkách.

Mladý zpěvák i přesto v poslední době intenzivně pracoval na vlastním albu, ale pokořit závislost se mu podle jeho blízkých bohužel nepodařilo. Jeho rodině a přátelům již kondolovala spousta celebrit a osob, podílejících se na tvorbě pořadu vysílaného stanicí NBC.

Reklama

Další články

Načítám