Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Budoucí manžel jednatřicetileté Nicky Hilton může být klidný a na svou nastávající i právem pyšný. Její rozlučka se svobodou rozhodně není o tom, že by se i s družičkami ztřískaly do němoty a ještě předtím stihly za vydatného vřískotu svléct i to poslední z namakaných striptérů. Zatím to spíš vypadá na takový luxusnější výlet dívek z kláštera...

I když se paparazzi o víkendu hodně snažili ulovit něco pikantního z Nickyna loučení se se stavem ‚svobodná‘, bylo jejich úsilí marné. Nicky Hilton vyrazila se sestrou Paris a svými nejvěrnějšími kamarádkami do Miami, kde se plavily na jachtě majitele několika nočních podniků Davida Grutmana. Žádný skandálek se ale nekonal. O jaký druh dámské jízdy se jedná, prozradily až nezbytné růžové šerpy, Nicky také poctivě nosila na hlavě korunku s nápisem ‚Budoucí nevěsta‘.

Den D u mladší sestry Paris Hilton nastane až 10. července. Do manželství vstoupí s bankéřem Jamesem Rothschildem. Velkým překvapením je ale údajné místo konání veselky. Ke spojení miliardářských rodin má dojít v Kensingtonském paláci v Londýně.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám