Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Pasažéři, kteří se vypravili z Paříže do Nice, se dočkali mimořádného zážitku v podobě rodinky Angeliny Jolie (48) a Brada Pitta (60). V první třídě pro tento početný klan nejspíš nebyl dostatek volných míst, a VIP cestující tak museli obsadit sedadla, kde na hvězdy jejich věhlasu jen tak nenarazíte.

Angelina a Brad se většinou snaží cestovat nenápadně, ale když je obklopí jejich potomci, těžko mohou na letišti ujít pozornosti. Samotné herecké hvězdy by se ještě daly přehlédnout, ale v obklopení Maddoxe (13), Paxe (11), Zahary (10), Shiloh (9) a šestiletých dvojčat Knoxe s Viviene bylo hned zřejmé, kdo to na letiště zavítal.

Děti Jolie a Pitta jsou na manévrování při přestupech zvyklé, a pod dohledem rodičů se vzorně seřadily, aby kontrolu nezdržovaly. Cestující, kteří slavnou rodinku zahlédli při odbavení, se pak nestačili divit, když se herci a jejich potomci v letadle posadili jen kousek od nich.

Brad a Angelina tak opět potvrdili, že se nepovyšují nad druhé a mohou cestovat jako řadoví pasažéři ekonomickou třídou. Z Paříže měli namířeno do svého zámku Miraval na jihu Francie, kde loni vstoupili do manželství.

Na evropských aerolinkách budou cestující nejspíš Brangelinu potkávat častěji. Herecký pár totiž zvažuje, že si za v přepočtu 110 miliónů korun pořídí soukromý řecký ostrov, což by pro bankrotující zemi byla vítaná finanční injekce.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám