Hlavní obsah
Článek

Americká modelka Kate Upton to s herectvím myslí vážně a dělá vše pro to, aby se u filmu uchytila. Rozhodně se nebrání ani obrážení castingů jako méně známé tváře. Iniciativa se v jejím případě vyplatila a horňáci se zase jednou v kině pomějí...

Dvaadvacetiletá blondýnka narozená na Floridě by se ještě letos měla objevit vedle zkušenější Ley Michele v komediální road movie The Layover, která se právě natáčí v kanadském Vancouveru. Už nyní je jasné, že stejně jako ve svém předešlém snímku Jedna za všechny se Kate bude svlékat do plavek. Aktuálně jen s tím rozdílem, že půjde o jednodílnou verzi.

Jestli i tentokrát bude muset Upton ve zpomalených záběrech běhat po pláži, ještě nevíme, přípravy u bazénu tamního hotelu Sheraton, kde se rovněž natáčí, tomu prozatím moc nenasvědčují. Jedno je ale jasné, modelka v minulosti oblékla mnohem slušivější plavky, než byly tyto mentolové barvy. Stačí si vzpomenout na její legendární obálky plavkové edice Sports Illustrated, na kterých se pro velký úspěch objevila dvakrát po sobě.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám