Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Přítomnost těhotné Moniky Absolonové (47) na Avon pochodu proti rakovině prsu vyvolala rozporuplné reakce. Panovalo totiž úporné vedro, což pro nastávající maminky není moc dobré.

Zpěvačce v očekávání se v průběhu pochodu udělalo nevolno a musela vyhledat pomoc lékařů v přistavené sanitce. Monika je přesvědčená, že se nezachovala nijak lehkovážně. „Začalo mi tvrdnout břicho, a tak mi Roman Vojtek sehnal sanitku. Sedla jsem si do ní a počkala tam, dokud mě auto neodvezlo do cíle,” popsala záležitost, jak se skutečně stala, hlavní aktérka na první pohled dramatického příběhu.

Monika podle svých slov nijak nepřecenila své síly a vše působilo vážněji, než ve skutečnosti bylo. O tom, že byla Monika v závěru pochodu zcela v pořádku, svědčí i skutečnost, že vystoupila v závěru programu s Davidem Deylem na jevišti.

„Neohrozila jsem dítě ani ostatní lidi. Sanitku jsem nikomu neukradla. Jen jsme popojížděli v případě, že by se udělalo někomu špatně,” uvedla vše na pravou míru zpěvačka a dodala: „Jsem ráda, že jsem tady, jsem ráda, že jsem tady i v tomto stavu a děkuji moc za to, že se tady sešlo tolik lidí.”

Reklama

Další články

Načítám