Hlavní obsah
Článek

Už sedmým rokem je herečka Michaela Doubravová členkou studentské poroty na festivalu Hrnec smíchu v Novém Městě nad Metují. "Už se mne i ptali, jak dlouho vlastně budeme studentská porota, když jsme čtyři roky po škole. Ale pořád jsme takoví mladí, nespoutaní a rebelští, tak myslím, že je fajn mít odbornou porotu i tu mladou, která má občas úplně jiné názory," míní.

Když už zmínila rebelství a nespoutanost, nemohli jsme opomenout snímek, který spolu s přítelem Romanem Tomešem a kamarádem, hercem, moderátorem a dabérem Jakubem Štěpánem, nafotili přímo pro festivalovou výstavu fotografií Jakuba Ludvíka, na jejíž vernisáži v místním designovém hotelu Rajská zahrada jsme se ocitli. Všichni tři jsou na ní nazí.

"To byla strašná náhoda. Původně to bylo koncipované tak, že mladá porota se bude fotit. Mělo to být distingované a nakonec se to nějak zvrtlo. V ateliéru u Jakuba to bylo tak příjemné, že jsme se bavili, jak snímek koncipovat, a nakonec jsme došli k tomuto nápadu. Původně se zdálo, že to bude jenom legrace a nadsázka, ale Jakub pak řekl, ať se tedy svlékneme. Nejdřív jsem byla zaražená, ale fotilo se to už v noci, dali jsme si drink, bylo to uvolněné a veselé a myslím, že se to docela povedlo," myslí si Míša.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám