Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Na udílení divadelních cen Tony se očekávalo, že Bradley Cooper (49) poprvé oficiálně představí svou novou partnerku Irinu Shayk (38). Herec si však doprovod obstaral v rodinných kruzích.

Poměr mezi Cooperem, který Suki Waterhouse vyměnil za další modelku, už není žádným tajemstvím. Bývalka Cristiana Ronalda už byla s hvězdou Amerického snipera zvěčněna při milostném objetí, ale na červeném koberci spolu prozatím nezapózovali.

Bradley Cooper na slavnostním ceremoniálu sice nominaci za herecký výkon v divadelní hře Sloní muž ve vítězství neproměnil, přesto byl v dobré náladě. Gala večer si však mnohem více užívala jeho sestra Holly a matka Gloria, pro něž je akce plná celebrit mnohem větším zážitkem než pro Coopera, který kromě divadelních prken boduje i na filmovém plátně.

Kdyby se ovšem Bradley se svou rodinkou nezvěčnil, sotva by někdo poznal, že jde o příbuzné. Slavný modrooký herec si získal popularitu svou atraktivní tváří, která v této rodině není  samozřejmostí. Krásu tak Bradley nejspíš podědil po tatínkovi, který zemřel před čtyřmi lety.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám