Hlavní obsah
Článek

Už tradičně vyrazila v čele růžového průvodu proti rakovině prsu i Simona Stašová (69), které sekundovala její maminka Jiřina Bohdalová (92).

Zatímco čtyřiaosmdesátiletá národem milovaná herečka se zúčastnila jen samotného startu pochodu a ušla jen pár metrů, neboť ten den hrála v divadle a musela šetřit síly, tak její dcera zvládla ujít celou trasu z pražského Staroměstského náměstí až na Rohanský ostrov. V cíli na Stašové vůbec nebylo vidět, že ten den vystoupila teplota vysoko nad třicet stupňů Celsia. „Za normálních okolností bych se možná potila, ale mám na to lidi, kteří mě pořád někde ťupkaj a hezky se o mě staraj.”

Na horko je Stašová zvyklá, neboť žila nějaký čas v Itálii a s Italem má dokonce syna. Úmorná vedra ale přece jen za každou cenu nemusí. „Do Itálie nejezdím v létě, protože to je rozpálená plotna. Já tam jezdím na jaře a na podzim, a to si to užívám bez turistů jen s domorodci. Klidně pokecám s řezníkem nebo s mlíkařkou. Nikdo neví, kdo jsem, a máme se rádi jen proto, že jsme lidi,” řekla nám Simona Stašová v cíli bohulibého pochodu.

Reklama

Další články

Načítám