Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

S modelkou Andreou Verešovou (43) jsme se tentokrát potkali na párty, kterou pořádala majitelka řady butiků s luxusními šperky a hodinkami. Moc ošperkovaná ale nebyla.

"Šperky jsou jistě radostí, a také dobrou investicí, ale tolik na nich nebazíruji. Život a svět na nich nestojí. Ale organizátorce Tamaře Kotvalové (60) jsem snad udělala radost, když jsem si vzala aspoň hodinky od ní z butiku. Nosím je už patnáct let skoro všude, dokonce i do moře a na pláž. Vzhledem k tomu, že jsou zlatostříbrné, se hodí skoro ke všemu," míní.

Nás zajímalo, zda si vzpomene, jaké šperky kdy dostala od manžela Daniela Volopicha, s nímž už je osm let a porodila mu dvě děti. "Když člověk miluje, tak nepočítá, a tyhle věci takhle neřeší. Když budu lovit v paměti, tak samozřejmě nezapomenu na tu nejdůležitější památku, což je zásnubní a snubní prsten nebo maličké stříbrné náušnice s kamínkem, které jsem si vysnila, a jsou tak praktické, že je mohu nosit i na sport. Mám ráda univerzální věci, které se hodí ke každé příležitosti," říká skromně Andrea.

My ji ale nenechali být a dostali se až do vzdálenější minulosti, kdy prožila čtyřletý vztah s hokejistou Jaromírem Jágrem (52). "Ještě jednou musím zopakovat předchozí výrok, který znám od Karla Lagerfelda, že když milujete, nepočítáte a neřešíte. Tak to bylo i v našem vztahu. Milovala jsem a neřešila jsem to. Tehdy byl víc než šperky a hodnotné dary důležitější krásný dotek, úsměv a pusa," vzpomínala Verešová.

"Něco jsem samozřejmě dostala, protože jsem s ním třeba oslavovala své dvacetiny, a to jsem dostala krásnou tenisovou raketu. Byla moje první. Je odlehčená a mám ji dodnes a pořád s ní ráda hraju. Dodnes si ji půjčují i moje děti," prozradila.

Reklama

Další články

Načítám