Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už podruhé za sedm měsíců vyrazila zpěvačka Lara Fabian do Prahy. V říjnu zde v rámci svého podzimního turné pětačtyřicetiletá diva uspořádala koncert ve Fóru Karlín a nyní se zde rozhodla během svého vystoupení natočit své dévédé.

Super.cz načapal zpěvačku těsně před jejím speciálním koncertem. Původně belgicko-italská zpěvačka aktuálně žijící v kanadském Montrealu vyrazila během čtvrtečního dopoledne zcela inkognito bez dohledu bodyguardů pouze v doprovodu manažera a dvojice přátel do známé pražské kavárny Cafe-Cafe. Pokud by se ale umělkyně rozhodla zůstat v utajení, nebylo zrovna nejchytřejší vybrat si na místo schůzky s českými přáteli kultovní podnik, který je oblíbeným místem českých prominentů.

Fabian nepomohlo, že se na schůzku nenamalovala, redaktor Super.cz zpěvačku odhalil i bez líčení. Zřejmě díky absenci make-upu se zpěvačka nejdříve zdráhala zapózovat naší pohotové fotografce. Poté, co si nasadila velké sluneční brýle se ale nechala přesvědčit a udělala společnou fotku i se svým doprovodem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám