Hlavní obsah
Článek

Britové se nemohou nabažit své nové hvězdy modelingového nebe. Prý můžeme zapomenout na Caru Delevingne a pozornost mámě zaostřit na Tess Holliday, která je sice výrazně menší než první zmiňovaná, ale váží s jistotou víc než dvakrát tolik. Její macaté nožky totiž nesou váhu 118 kilogramů. A právě díky svým proporcím Tess získala další slušně honorovanou práci od značky Simply Be. Propaguje jejich aktuální plavkovou kolekci pro ženy od velikosti 40 až po 60.

Devětadvacetiletá maminka se zapsala do historie této branže letos v lednu, kdy jako první žena podobných proporcí podepsala smlouvu se známou modelingovou agenturou Milk Model Management a po desítkách kampaní a obálek časopisů je zároveň iniciátorkou výzvy ‚Simply Bekini‘ apelující na ženy jakýchkoli rozměrů nestydět se a letos v létě s novým sebevědomím vklouznout do plavek.

Holliday při té příležitosti nafotila v bikinách několik fotografií, které mají nositelky kil navíc podpořit v tom, že mohou být vždy připraveny vyrazit na pláž. Kampaň je zároveň vyzývá, aby se nafotily v plavkách a obrázky hrdě sdílely.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám