Hlavní obsah
David Zápal
Článek

V sobotu zesnulý představitel nejslavnějšího filmového indiána Vinnetoua Pierre Brice (†86), který podlehl zápalu plic, před sedmi lety strávil čas na cestách i s nejpopulárnějším Čechem Karlem Gottem (†80). A oba pánové spolu zažili moře legrace. „Umřel nám kamarád,“ rozesmutnila zpěváka zpráva o skonu představitele náčelníka Apačů.

„Byl to bonviván, sečtělej člověk, a i když tak navenek vůbec nepůsobil, byla s ním neskutečná sranda,“ prozradil Gott Nedělnímu Blesku. Pánové spolu byli na čtyřměsíčním turné, v Německu Brice hlavně postrádal proslulé francouzské sýry. Místo těch německých, kterými opovrhoval, si objednal křupky. Když mu je donesli, strčil si je do nosu, a hned k tomu vyzval i slavného českého kamaráda. Ten za to pak doma dostal vyhubováno, že dělá ostudu.

Sýry z Francie Bricemu tak chyběly, že si pro ně do Paříže zajel. Na hotelu si pánové objednali chléb a šunku, aby se neřeklo, a pak spiklenecky hodovali. „Pierre tajně vyndal z tašky ty smraďochy. Chudáci lidé v hotelu, celou ji zamořil ten věhlasný francouzský odér,“ směje se při vzpomínce na kamaráda Gott.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám