Hlavní obsah
Článek

Monika Absolonová (47) nedávno utrpěla šok, když jí při představení spadla na hlavu kovová tyč. Zpěvačka, která po měsících přísného utajování před pár týdny konečně přiznala, že je v očekávání přírůstku do rodiny, musela poté zůstat v posteli a byla z nehody otřesená. Lékaři jí přikázali zůstat v klidu na lůžku, ale pro dobrou věc se přemohla a vyrazila na pochod proti rakovině prsu. A vypadala senzačně. Avšak jen do doiby, než se jí udělalo špatně z vedra!

Nikdo by nehádal, co se jí ještě před pár dny stalo. Bylo to vlastně poprvé, kdy se po bratislavském incidentu objevila mezi lidmi. „Cítím se fajn. A opravdu jsem se nebála jít. Když jsem zvládla otřes mozku, zvládnu už všechno,“ smála se na celé kolo Monika v narážce na tropická vedra, která panovala v Praze v sobotu dopoledne, kdy pochod startoval na Staroměstském náměstí. Zpěvačka se sice snažila přísně dodržovat pitný režim a dělala vše proto, aby snad něčím děťátko neohrozila i přesto, že se rozhodla ujít celou trasu.

Jenže to dopadlo bohužel jinak. Asi po dvou kilometrech se jí udělalo strašně zle a musela vyhledat péči lékařů. Ti se o nastávající maminku obzvlášť pečlivě postarali, přesto je ale skoro zázrak, že vyčerpaná Monika mohla fanouškům vzkázat, že přes zdravotní indispozici ještě ten den vystoupí na koncertě u příležitosti pochodu.

„Nikoho jsem neohrozila, sanitku jsem nikomu neukradla, ta popojížděla, kdyby někomu bylo zle. Doktoři byli úžasní. Já tam jen seděla, protože břicho bylo blbý. Teď už je ale dobrý. Jsem ráda, že jsem tu i v tomhle stavu,“ sdělila později na pódiu divákům.

Kromě Moniky se bohulibé akce zúčastnily desítky dalších známých osobností, namátkou Iva Pazderková, Jiřina Bohdalová s dcerou Simonou Stašovou, Miroslav Etzler nebo Roman Vojtek. Když s posledně jmenovaným Absolonová pózovala, neodpustila si vtipnou poznámku. „A teď si všichni budou myslet, že se dítě bude jmenovat Romana,“ dodala se zářivým úsměvem na tváři Monika ještě před kolapsem.

Co říkáte na požehnaný stav Moniky?
Nikdy nevypadala líp!
59,5 %
Viděl/a jsem ji i hezčí
6,1 %
NIkdy nepatřila k mým favoritkám mezi kráskami
34,4 %
Celkem hlasovalo 19904 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám