Hlavní obsah
Článek

Nikoliv litry vodky nebo smrtící drogový koktejl, jak se dříve spekulovalo, ale naopak snaha zbavit se destruktivních závislostí stála za smrtí zpěvačky Amy Winehouse (†27). Myslí si to alespoň její rodina.

Otec Mitch (60) už dříve řekl, že se jeho dceři v poslední době dařilo lépe a že se dokázala návykovým látkám zcela vyhýbat. Tomu by nasvědčoval i fakt, že policie ve zpěvaččině domě nenašla stopy po drogách ani po vypitém alkoholu.

Pokud to Amy s abstinencí myslela opravdu vážně a alkoholu se ani nedotkla, musela čelit těžkým a vleklým abstinenčním příznakům, které její oslabené tělo nemuselo vydržet. Těžcí alkoholici, jakým Amy bezpochyby byla, většinou odvykají pod dohledem lékařů, kteří jim ordinují léky, aby se jejich tělo s absencí alkoholu lépe a postupně vyrovnalo.

Zdroj ze zpěvaččiny rodiny řekl deníku The Sun, že Amy ignorovala rady lékařů, aby přestávala pít postupně. „Abstinence byl pro její tělo velký šok, oni si myslí, že to je příčina její smrti,“ sdělil. Zpěvačka byla v sobotu nalezena mrtvá ve svém londýnském domě.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám