Hlavní obsah
Článek

Tak to je hodně silná káva! Jak jsme již informovali, herec Antonín Navrátil, který se objevil v seriálu Kamarádi vedle Válečka Marka Ebena, vede urputný boj s bývalou manželkou. Ta se ho podle jeho slov přes hádku o peníze na nesvéprávnou dceru snažila dostat pod most. Ivana Navrátilová zase naopak říká, že muž známý i z dabingu měl údajně dceru okrást o peníze! Hovořili jsme exkluzivně s Navrátilem. Co na její slova říká?

„Čtvrteční rozhodnutí opatrovnického soudu uznalo můj požadavek pro podání žaloby na vymožení Kačenčina stipendijního připojištění ve výši 295 tisíc korun, které jí tatínek zcizil,“ řekla deníku Aha! Navrátilová. Dodala, že od osmnácti do pětadvaceti let měla jejich dcera dostávat od otce měsíčně rentu. Z toho důvodu údajně bylo Navrátilovi sníženo výživné na šest a půl tisíce korun. Jenže ani ty neměl Honza z Kamarádů platit. Domníval se, že nemusí, když dcera začala pobírat invalidní důchod.

Super.cz se s umělcem podařilo spojit. Co na nejnovější obvinění od exmanželky říká? „Je to naprostý nesmysl. Už třikrát na mě kvůli tomu podala trestní oznámení, třikrát to odložili s tím, že se zbláznila. Založil jsem si na své jméno spoření. Chtěl jsem, kdyby se se mnou něco stalo, aby po mně dceři něco zůstalo. Po skončení spoření mi peníze vyplatili, dal jsem je na zvláštní účet s tím, že je pohlídám pro Katku. Paní Navrátilová ale chce, abych je dal jí coby opatrovkyni. Káča by z nich pak nic neviděla. Její matka by si za ně asi udělala další plastiky. Poslala mi předžalobní výzvu, budeme se tomu s právníkem věnovat,“ říká Navrátil, který pevně věří, že se mu dceru podaří vysoudit do vlastní péče.

Ani argument exmanželky, že právě kvůli spoření, které by jí podle jejího názoru měl nyní odevzdat, mu snížili alimenty, neuznává. „To by mi soud po vyměření alimentů na dvě dcery nenechal na živobytí pět set korun. Paní soudkyně se smála, že si nějak poradím. Takže i tenhle argument je nesmysl. Má bývalá žena je sociopatka, vymýšlí si o mně nehorázné lži a ani se nebojí trestu, který jí za to hrozí,“ dodal.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám