Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Veronika Žilková (62) si domů nastěhovala jednadevadesátiletou maminku a čtyřiaosmdesátiletou tchyni. V domě v Suchdole nyní kromě manžela Martina Stropnického a babiček bydlí také hereččiny děti: dcera Agáta se synem Kryšpínem (ti byli v tu dobu mimo) a manželem Jakubem Prachařem, dcera Kordulka a synové Vincent a Cyril. Část rodiny tak byla v neděli ráno ve vážném ohrožení.

Někdo na dům hodil zápalné láhve. Naštěstí se nikomu nic nestalo. Ministru obrany Stropnickému úřad okamžitě zvýšil ochranu. Dům, který nedávno Žilková kvůli mamince a tchyni rekonstruovala, se tak bude znovu opravovat.

Ještě nedávno si přitom Žilková před kamerou Super.cz pochvalovala, jak všechno klape. Tohle nám řekla:

"Každá babička má svoji garsonku. Zrušila jsem kuchyň, tu mám v obýváku, obývák mám zase z jiného pokoje. Bylo to velké stěhování, přesekávaly se odpady vody a tak dále. Oslovila jsem stavební firmu mého exmanžela, který si tam zlomil ruku. Bylo to trošku divoké," popsala herečka průběh změn a nové uspořádání domu.

"Teď už jsou všichni přestěhovaní, teče jim voda, splachují záchody. Je to taková nová etapa. Mám pocit, že i já jsem se přestěhovala. Při vaření mám totiž úplně jiný výhled z okna. To, kam jsem koukala třicet let, je pryč. Jako bych bydlela v jiném městě," usmívala se.

I když je jich doma poněkud více, Veronika si to užívá. "Cokoli dělám, dělám ráda. Mě vlastně nic neobtěžuje. To, že občas můžu jít do práce, mě drží takhle fit. Mám období, kdy mi odrostly děti z plen, tak mám zase děti v jiném věku. Co jsem zasela, to sklízím, říká moje maminka. Zasela lásku a od svých dětí teď lásku také sklízí," zakončila Žilková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám