Hlavní obsah
Článek

Všichni, kdo se obávali, že kyprá modelka po navázání nového milostného poměru přestane s exhibicionistickými hrátkami, si mohou oddechnout. Na Amber Rose (40) je spoleh, ta obdivovatele nezklame ani jako zadaná.

Když macatá modelka na sociálních sítích vystavovala své tělo, jež většinou halily jen titěrné kalhotky, mohlo se zdát, že jimi má políčeno na nového tatínka pro svého dvouletého syna Sebastiana. Amber se totiž rozvádí s manželem Wizem Khalifou a moc ráda by opět vytvořila funkční rodinu.

Modelka, která na molech válcuje hubenější kolegyně, si už sice našla partnera, který je stejně jako její ex rapperem, ale provokativní odhalování si tak zamilovala, že s ním nepřestává ani poté, co začala randit s hubeňourkem jménem Machine Gun Kelly, vedle něhož její kypré tvary ještě více vyniknou.

Amber Rose na své příznivce nezapomněla a potěšila je provokativní fotkou, na níž ukazuje své opálení. Jejích zad si ale všimne jen málokdo, protože modelčino pozadí přitahuje pohledy jako obří magnet.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám