Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Hollywoodský herec Chris Pratt se díky komiksové adaptaci Strážci galaxie zařadil k mužům, kteří dokážou divačkám při odhalených scénách vyrazit dech. Ne vždy se však mohl pochlubit dokonalou postavou, s níž by dnes mohl dělat reklamu i na fitness centrum.

Filmová hvězda, která se brzy objeví v očekávaném trháku Jurský svět, si v minulosti prošla váhovými výkyvy, které jsou v Hollywoodu spíše problémem opačného pohlaví. Chris Pratt díky svým výstavním parametrům pózuje na titulce magazínu Men´s Health, ale není to tak dávno, co svou otylou postavu halil v obleku nadměrné velikosti.

Pětatřicetiletý herec měl v minulosti sklony k tloustnutí, ale kvůli roli baseballového hráče ve filmu Moneyball (2011) se dostal do dobré formy. Záhy však nakynul, a když o rok později natáčel komedii Pozdravy ze spermabanky, jeho váha se přiblížila k 135 kilogramům. Svou hmotnost pak musel zredukovat kvůli válečnému dramatu 30 minut do půlnoci a loni se ve Strážcích galaxie předvedl jako svalnatý borec.

„Popíjeli jsme spolu spoustu vína a já jsem vždycky dojídal její porce. Byl jsem její Jeníček a ona si mě vykrmovala, aby si mě pak upekla na ohni,“ zažertoval Chris Pratt na účet manželky Anny Faris, vedle níž nepozorovaně přibral. Teď už ovšem ví, že si postavu udrží jen přísným režimem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám