Hlavní obsah
Článek

Jana Adamcová (52) nám nedávno předvedla, jak se jí skvěle podařilo zatočit se svou tělesnou hmotností a všem vyrazila dech svými fotkami v bikinách. Teprve nyní otevřeně přiznala, jak její dietní režim vypadal a kolik námahy a silné vůle bylo k výsledkům, kterých dosáhla, zapotřebí.

„Je to o pohybu i skladbě jídelníčku. Začala jsem běhat, cvičit pilates a jógu. A na tom už jsem teď doslova závislá. A pevný režim se musí držet i ve stravování,“ svěřila Super.cz Jana, která prý nejvíce zhubla během ledna, když byla se svými dětmi v Miami.

„Začala jsem třídenní očistou organismu a pak jsem pomalu do jídelníčku začala začleňovat ovoce a zeleninu. Ráno snídám pravidelně ovoce s tvarohem nebo müsli s ovocem a medem. Snažím se pochopitelně jíst každé tři hodiny, nevyhýbám se ani masu a rybám. Večer už se většinou spokojím se zeleninou. Klidně dětem a manželovi uvařím večeři a sama u televize chroupu mrkev,“ dodala Jana, která přiznala, že má zase nějaké to deko nahoře a s dětmi brzy zase frnkne do Ameriky.

„Manžel je zvyklý na jinou kuchyni, takže mě doma neustále ohrožují nepatřičné chutě a vůně, ale až odjedeme, zase budu svědomitá. Tentokrát se s Jasmínkou a Daníkem chystám na letní herecký kemp, který je výborný v tom, že budou pořád aktivně mluvit anglicky,“ dodala někdejší hvězda Novy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám