Hlavní obsah
Článek

Podnikatelka Tamara Kotvalová (60) jako tradičně pořádala večírek, jímž s kolegy, klienty a lidmi z módní branže přivítala léto na břehu Vltavy v restauraci s jedním z nejkrásnějších výhledů na Karlův most. A krásný pohled byl i na ni. V růžové plisované róbě vypadala jako antická bohyně a trumfla mnohem mladší dámy.

"Dneska jsem se připravovala sama, kromě vlasů, takže jsem kombinovala šaty od mého oblíbeného Lanvina s náušnicemi, které navrhla Pavlína Němcová (52). K těm šatům mi přišly fajn. Hlavně jsem ráda, že nám po letech konečně vyšlo počasí," řekla nám Tamara.

Ta se nedávno vrátila z cesty po Spojených státech, kde už oslavila skoro pět let strávených po boku partnera Romana Hajabáče. "Byla to taková poznávací cesta, protože doposud jsem byla jenom v New Yorku. Teď jsme jeli do Los Angeles, Las Vegas a San Francisca, tak jsem poznala Ameriku a Američany zase trochu jinak," svěřila.

A nás zajímalo, jaké si vlastně žena, která má skoro všechno, vozí z cest suvenýry. "Kupuji si věci, které se dají dát do interiéru. Buď proto, že mne zaujmou, anebo vyjadřují symboliku okamžiku, který jsem tam prožila. A pak kupuji slony a magnetky, které vozím známým," prozradila nám.

Reklama

Další články

Načítám