Hlavní obsah
Článek

Je hrdou mámou dvou dcer a táhne jí na neuvěřitelný dvaapadesátý rok. Přesto se může postavou v plavkách stále směle chlubit. Šansoniérka Renata Drössler (60) odjela na dovolenou do Chorvatska trochu s předstihem před hlavní turistickou sezónou a prý rozhodně nelituje.

„S mladší dcerou Natálkou jsme na týden vyrazily do oblíbeného letoviska Tučepi na Makarské riviéře. Byl tam božský klid, zpěv ptáků a žádné davy lidí. Poslední dny už byly pěkná vedra a chladnější moře bylo na osvěžení přímo ideální,“ svěřila Super.cz zpěvačka, kterou můžete vidět také v muzikálech Dracula a Antoinetta - královna Francie.

Se skalními fanoušky se Renata svým recitálem šansonů naposledy před prázdninami rozloučí už tuto neděli v Salmovské literární kavárně. Pak už si bude užívat léta a dolaďovat poslední detaily před vydáním nové desky šansonů.

„Na podzim spatří světlo světa mé nové album Motýl něhy. Jedná se o zhudebněné básně Jiřího Žáčka. Silný vztah k jeho veršům mám již řadu let. Časem jsem si oblíbené básně nechala zhudebnit a zařadila je do svého repertoáru, k některým jsem si hudbu napsala sama,“ popisuje zpěvačka svůj nejnovější hudební počin.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám