Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Asi každý rodič chce pro svého drobečka to nejlepší. V dnešním světě existuje spousta vychytávek, díky kterým může být rodičovství ještě příjemnější. Následující kousky ulehčují život především rodičům. A spokojený rodič = spokojené dítě! Vsadíme se, že by vás před pěti lety ani nenapadlo, že něco takového bude jednou k dostání. Podívejte se na ty nejmodernější trendy.

Vesmírný kočárek 4Moms

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

První kočárek na světě, který se sám rozloží i složí. Stačí stisknout jedno tlačítko. Je vybaven LED diodami a světlem, které samo zjistí, když se setmí. Nechybí ani nabíječka pro iPhone a displej, který ukazuje teplotu a délku vycházky. A co je na tom nejlepší? Kočárek nepotřebuje žádné zapojení do elektrické sítě, nabíjí se vlastní jízdou.

Samoohřívací láhev Iiamo Go

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Lahev Iiamo go je určena pro moderní rodiče, kteří nechtějí řešit ohřívání kojeneckého mléka na cestách a stresovat se tím, že jejich miláček bude hladový. Stačí s sebou na výlet sbalit lahev Iiamo go a ohřívací kapsli. Lahev ohřívá mléko či jinou tekutinu na teplotu mateřského mléka, tedy 37 ° C (teplota těla) během 4 minut. A to vše bez elektřiny, bez kabelů, bez omezení. Pokud se děti nechtějí své lahvičky vzdát, není problém vyměnit savičku za pítko a lahev se může dál používat i jako sportovní lahev, do školy či na hřiště. Je to lahev na celý život! Tyto úžasné lahvičky u nás můžete nyní koupit se slevou až 40 %!

Tlakoměr pro těhotné

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Teprve se na příchod miminka připravujete? Nezapomínejte více pečovat o své zdraví! Spoustu těhotných žen trápí nízký, nebo vysoký tlak. Nízký tlak je způsobený zvětšováním krevního oběhu. Vysoký tlak většinou způsobují zužující se cévy. V obou případech je skvělou pomůckou tento tlakoměr nové generace, který poskytuje dokonale přesné výsledky. Využívá unikátní technologii měření krevního tlaku, díky které dokáže měřit tlak oscilometricky (jako ostatní digitální tlakoměry) a současně i poslechově (jako rtuťový tlakoměr). Navíc je měření úplně bezbolestné. Jak takový tlakoměr funguje v praxi, se dozvíte na blogu Feedo.cz.

Potřebujete antibiotika?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Znáte to. Cítíte, že se o vás nějaká nemoc pokouší, ale stále váháte, jestli je to tak vážné, abyste šli k lékaři, který vám případně nasadí antibiotika. Známe způsob, jak se o svém stavu můžete přesvědčit doma a nechodit zbytečně do čekárny plné bacilů. CRP test vám pomůže zjistit, zda k léčbě potřebujete antibiotika. Na základě hodnoty C – reaktivního proteinu rozliší, zda se jedná o virové, či bakteriální onemocnění. Je bezpečný a vhodný i pro děti. A výsledek se dozvíte během 5 minut! Tento výrobek vám usnadní život – podívejte se, jak s ním byly spokojené ostatní maminky.

Další články

Načítám