Hlavní obsah
Článek

Konec Pavla Vohnouta alias Kyklopa ve skupině Maxim Turbulenc, jíž byl nejvýraznější postavou, připomíná všechno, jen ne rozchod na úrovni. Zbývající dva členové se kolegy zbavili nečekaně a podle něj jej připravili o peníze, i druhá strana ale pere špinavé prádlo.

„To, že den poté, co mi oznámili, že mě vyhazují z kapely a jako profesionálové se mnou ani nedohrají posledních čtyřicet nasmlouvaných kšeftů, představili fotky s novým členem, jenom ukazuje, jaký to byl podraz a dlouho předem připravovaný komplot. Jejich argumenty proti mně jsou nesmyslné,“ čertí se Kyklop, zatímco jeho přátelé přidávají ještě drsnější vyjádření. Kolegové prý párkrát měli na jeviště přijít opilí, konkrétně Daniel Vali zase má velké problémy s penězi (což se ví) a existují nepotvrzené zvěsti, že za to může jeho herní vášeň.

Co na to Vohnout? „Řeknu to takhle: já na jeviště nikdy pod parou nepřišel. Já jsem profesionál. Už dlouhodobě jsem nebyl s některými věcmi spokojený, třeba i s tím, že ne já, ale dluhy Dana a jeho exekuce kazily pověst kapely. Ale přesto jsem byl držák,“ reagoval.

Zbývající Maxíci naopak pořád opakují, že je Vohnout zradil tím, jak prodával svůj vlastní program pro děti, v němž figurovaly i písně, které všichni tři přitom zpívali v Maxim Turbulenc. „Tohle se přece nedělá, je to nehorázné,“ zlobí se Vali.

Trio Maxim Turbulenc přitom nemělo žádné své vlastní písničky, všechny také přezpívávalo. „Na to si přece nemohou činit nárok, ty písničky si může vzít třeba i Karel Gott. Do zelí jsem naší kapele nelezl a nijak kšefty nekazil,“ dodal Vohnout.

Reklama

Další články

Načítám