Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Počasí o tomto víkendu je jen dalším důkazem, že se kvapem se blíží chvíle, kdy budeme muset chtě nechtě po zimě vklouznout do plavek. Dost možná přitom objevíme další hrbolky, které tam ještě loni zaručeně nebyly... A až si na vás začne došlapovat slušná depka, vzpomeňte si na tuhle fotku a hned bude líp. Když už se totiž s ďolíčky začíná potýkat i teprve devatenáctiletá modelka na vzestupu Kendall Jenner, má na ně zkrátka právo už každý. No ne snad?

Druhá nejmladší součást slavného rodinného klanu z amerických obrazovek Kardashian-Jenner odjela před několika dny do Brazílie kvůli propagaci tamní značky oblečení Le Lis Blanc. Tiskovka proběhla v hotelu celebrit a prominentů Fasano v Sao Paulu a fotografům neušlo, že i na takové vždy perfektní Kendall se najde drobná vada na kráse.

Nožka přes nožku je v tomto směru obzvlášť zrádná a i když u Kendall jde skutečně pouze o zcela počáteční stadium, přeci jen je sympatické vidět, že i někdo takový je pořád jen člověk...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám