Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pořádně sexy a stále v kurzu jsou už několikátou sezónu rafinované plavky známé jako monokiny. Přesto se na plážích ani u bazénů zrovna nezabydlely. Jejich nošení je totiž značně nepraktické, o čemž se před pár dny mohla přesvědčit i britská televizní hvězda Georgia Kousoulou, které sice o něco cudnější verze se vzorem krajky padla jako ulitá, ale přesto se spíš než na malebnou krajinu španělské Marbelly útlá blondýnka soustředila na výstřih, který končil až u pasu.

Třiadvacetiletá Georgia odletěla do letoviska na jihu Španělska natáčet další díly populární anglické série The Only Way Is Essex a pořádně se na to vyšňořila. Se svým vyrýsovaným kolegou a partnerem v jedné osobě Tommym Malletem vypadali na tamní promenádě jako páreček z katalogu.

Kousoulou je na rozdíl od jejích kamarádek z pořadu velká zastánkyně obilovin a převážně pak chleba. Spojila se dokonce s anglickým sdružením pekařů a stala se trochu netradičně tváří pečiva a převážně pak právě chleba, který řada Angličanek vyřadila ze svého jídelníčku kvůli vysokému obsahu sacharidů. Georgia ale říká, že vhodné pečivo by mělo být součástí dietního programu a pro ženy v jejím věku je jeho konzumace zdravá a potřebná.

Reklama

Další články

Načítám